Friday, July 29, 2011

:: Harimau Malaya vs Singa Pura Pura ::


Sumpah aku menyampah dengan player Singapore! Kot ye la pun kan nak pasang strategi, kasi la strategi yang JANTAN sikit. Kalau setakat nak jatuh pastu nak golek guling2, baik tak payah main! Desperate sangat ke nak masuk World Cup?! Dengan goalkeeper pun sama jugak! Hamekkkk kad kuning terus! Pengadil pun malas nak layan. 

Apa2 pun, congrates to player Harimau Malaya! Dah cuba habis-habisan. Dapat jugak 1 gol.. Gol yang cantik yeeee...bangga! Aku suka Amirulhadi..memang mencari Amirulhadi je tiap kali game..hehehehe... Malam nie nampak la dia main sungguh2..sebelum2 nie kurang sikit..heee... Opsss..player lain pun suka jugak, Amirulhadi je lebih sikit. 

Tak lupa jugak pada Khairul Fahmi Che Mat..selamat sikit la gol Malaysia..walaupun terlepas 1 gol... Good job pada S.Kunalan n Safee Sali...diorang takde, silap2 dapat telur ayam je Malaysia malam nie. Kesimpulannya, takde la kecewa sangat dengan player Harimau Malaya. They did a good job. 

To player Singapore, please laaahhh...meluat! Kalau la diorang nie tak pura-pura, tak berlakon lebih2, syok la sikit nak tengok. Nie tak, sikit2 nak jatuh..sikit2 nak golek2..sikit2 nak guling2..pastu tak boleh bangun, nak kena usung...ntah hape2 jeee!!! Tapi seronok gilerrr tengok Safee Sali hentam keeper Singa tu..PADAN MUKA! Baru puas hati kalau nak injured pun.

p/s: Player Singa PONDAN!!!!

No comments:

Post a Comment