Wednesday, June 29, 2011

:: lupa. terlupa. melupakan. dilupai. berlupa-lupa ::

hai hai hai..lagi sekali.

nak cakap nie. 

nak kasi tawu.

walaupun xde lah penting mane.

tapi penting bagi aku.

Si Dia contact aku pagi tadi.

i'm glad that he's okay... 

Hati Berbunga Riang kembali~~~

Kau tak suke?? X ape~~

yang penting, kami bahagia.

:: ade aty nak celen muncung ai ::

:: aku berubah menjadi ZOMBIE ::

selamat tengah malam -sebab skrg tengah malam nak ke pagi-

Tadi aku jalan-jalan kat blog orang. Mane yang ade entri baru, aku terjah je..hehehehe... Tapi aku berminat kat blog dia nie: bile jadi zombie. Tengz awak! Walaupun saye tak kenal awak..hehehehe.

Kat blog tu, ada link cemane nak bagi muka berubah jadi zombie..hehehe.. Aku pon nak terai la jugak kan. Banyak jugak la gambar-gambar di upload cubaan untuk menjadi zombie nie. 

Ni lah hasil nya..hehe.
Menarik, bukan?

Seram tak...?? hahahaha... Awak2 semua boleh la terai jugak... kat sini jadi zombie jugak Selamat mencuba! =p        

Tuesday, June 28, 2011

:: mendung di awan semendung kotak hatiku ::


selamat pagi semua....
mulakan hari anda dengan senyuman walau di hati anda mempunyai seribu satu rasa.
biarlah semua orang tahu anda gembira walau sebenarnya anda sedang berduka.
hidup tidak selalunya indah, langit tidak selalu cerah.

Aku confused. Silap aku ke? Aku dah cakap benda yang betul. Aku dah cerita. Tapi tetap nampak aku yang salah. 

silap = kesalahan yang tak disengajakan
salah = kesalahan yang memang dah tau salah, tapi masih buat jugak.

Aku buat silap, atau aku buat salah. Aku pun confused nak guna yang mana.
Aku buat salah agaknya. Aku dah janji aku tak buat, tapi aku buat.Salah, bukan?
Tapi, setelah berkurun aku tak buat, baru tu la aku buat.. Si Dia bertanya.."So, dah lame buat?"
Sumpah aku SENTAP! Macam selama nie aku buat. Pada hal baru sekali tu je, tu pun kejap sangat.

Satu hari nie, Si Dia tak nak contact aku. 
"Abang, kalau itulah yang boleh buat abang tenang dan dapat maafkan adek, adek terima."

dengan berat hati aku pergi....
:: adek tunggu abang kat sini ::


Thursday, June 23, 2011

:: bile rindu ku sebut nama mu ::

selamat tengahari...hari nie hari khamis. in case if lupa lah kan hari nie hari apa.

Di hari Khamis yang agak mendung-mendung kelabu nie lah kan, tiba-tiba rindu pulak kat encheq mentibang. -hari-hari rindu sebenarnya-. Nak wat cemane kan..encheq mentibang busy lately..cari rezeki anak-anak..redha sajelah.

So, bila rindu sama encheq mentibang..nie lah yang aku wat..hehe...
:: nie pix tym maseh akak-adek angkat. location: seremban ::        




:: first date. i-city ::


  
:: jalan2 somewhere kt KL. tak ingat g mane ::
:: jumpe parents encheq mentibang kat larkin. b4 balek KL ::

:: encheq mentibang anta p larkin. jumpe my Ayah 1st ::

Monday, June 20, 2011

:: be strong my dear ::




 apabila semua benda kelihatan hilang, ingatlah bahawa masa depan masih ada

 sesiapa yg tidak pernah merasai kepahitan, tidak akan mengenal erti kemanisan

 bukan semua yg menggembirakan hati kita baik untuk kita. kadang-kadang yg menggembirakan itu tersembunyi derita. dan bukan semua yg memualkan hati kita tidak baik untuk kita. kadang-kadang di situlah letaknya bahagia

 tidak perlu merayu pada orang yg sudah tiada simpati. hati kita milik kita. bawalah hati itu dan pergilah dari situ

 air mata untuk kekasih, untuk sedih dan untuk rasa pedih, tentu lebih berharga air mata tatkala gembira, berjaya dan ternama

 tak semua yang indah itu membahagiakan, kadang-kadang ia hanya indah di anak mata, bila di tangan sendiri, ia berubah warna

:: u alwayz have me ::

Sunday, June 19, 2011

:: jari jemariku senget...??? ::

:: jari saye ade sepuloh taw! ::
Konichiwaaaa~~!!! Ohaiyooo~!! -betol ke x aku eja nie..belasah jeeee-

Nak cite nie.....
Hari tu kannn...ade la orang tanye.. "Kenape jari senget?"..."Jari ko senget ke?"
Tak kurang juge yang memberi respon, "Kesian nye jari ko senget...."
-___-! Wahai rakan2 yang bertanye...terima kaseh kerana mengambil berat...cewaaahhhh!
Sebenarnye...jari saye tak senget yeeee...jari saye normal sajeeee...

"Abeh tu, nape Jari Senget??"
Jari Senget...sebab...saye baru je menjoinkan diri dalam penulisan blog nie....
Bak kate orang, baru pandai mengeja..lebih kurang centu laaaa...
Kire nye, maseh senget lagi la jari jemariku yang halus ini... -halus la sangat-

"Abeh tu, nanti bile da lame2 join..Jari Senget gak ke?" -banyak tanye la pulak kannnn-
Jawapan saye....
Kite kan sentiase belajar...oleh itu, tak kire la dah lame join ke..baru join ke blogging nie..akan sentiase belajar benda baru kan... Jadi, tetap Jari Senget jugak lah ye.. 
Puas hati tak ngan jawapan saye...?
Kalau tak puas, nanti saye belanje aiskrim ye...

Saye budak baru belajar~~ chaw!

Saturday, June 18, 2011

:: jalan jalan ngan kawan baru ::

hye..hye..hye...

da lame nk apdet update entri nie..tapi tersimpan kat dalam draf je...sebab nak mengedit gambar tu kurang rajen...hehehehe...

hari rabu lepas kan pergi jalan2... lihat sini...so, ini lah cerita tersebut...heheng~

lepas je post entri tu, saye pon siap-siap la nak keluar, sebab da janji ngan kawan (name dia ame) jumpe kat midvalley pukul 12.. dari sini nak ke midvalley kena tunggu bas, pastu p KTM.. sume skali mengambil mase lebih kurang 1 jam lebih sikit..

dah naek bas, naek tren..kite sampai mid kul 12 lebih..ame mesej, cakap lambat sikit.. ok, xpe..berangan2 jap dalam toilet..pompuan, biase lah kannn.. dah berangan2 tu, ame x sampe2 ag..tunggu la kat kusi kerusi tepi2 tu..

mase tunggu tu, nampak la sorang awek nie lalu..(x tahan pompuan usha pompuan gak)..rase2 macam ame..(x bape nak cam sebab selalu tengok dalam fb je..hehe)..pastu dapat mesej, ame cakap dah sampai..punye lah laju ame nie jalan..x toleh kiri kanan pon..kite pon follow lah dari belakang..x terkejar..ame teros masok toilet..hahaha..tunggu je la dalam toilet nun...ame pon keluar...jeng jeng jeng....

naseb baek ame cam saye..heee...pas kuar toilet, kami pon naek la atas..nak tengok muvi..sepanjang jalan pot pet pot pet je mulot kami nie..baru je kenal pade hal..masing2 banyak cakap..hehehe...dah sampai atas, tengok la cite ape ade..last2 kami decide tengok cite KL Gengster.. pas beli tiket, ade mase sejam ag sebelom muvi start..masing2 lom lunch ag, so yg terdekat dan mudah adalah mekdi McD..so, mekdi lah menjadi santapan tengahari kami..makan2 pon dok gelak2 ag..usha2 orang...hahaha...lawak betol...

bile nombor bilik kami dah nyala, kami masok la...sejuk mak aihhh...hujan lebat lak mase tu..pastu, tengok2 ramai pulak budak2 sekolah...x puas agak nye berjalan tym cuti hari tu.. cite KL Gengster memang seronok..x rugi la tengok..tapi yang menyebabkan kami geram tu, ade la orang2 kat belakang kami yang xde kesedaran fizik sivik..dok tendang2 kusi kerusi kami...memang minom sirap menyirap lah..dah baling2 pop corn pon x jalan jugak..hampesss sungguh!

lepas tengok muvi, p makan eskem aiskrim..Gelato Fruity...
:: muke gembire makan eskem ::



pas makan eskem, jalan2...
:: melaram ngan spek pinjam ::
:: model FOS tak berbayar ::

:: buang mase seketika ::
pastu ame ajak makan Tako Tao...jakun jap...hehehehe...
:: dapat Tako Tao, x toleh kiri kanan dah ::
pas makan, kami pon balek... SERONOK~!!! ade mase kite date lagi ye ame...laen kali ajak encheq mentibang ngan pRince cHarming pulak... heeeee....

sekian.

Wednesday, June 15, 2011

:: saye x boley tido ::

selamat pagi~!!!

sekarang nie baru pukul 8.30pagi.. awal kan aku bangun.. selalu nye, selagi belum kul 12 memang aku akan  tido balek sebenar nye -burok perangai anak dare nie- tp, disebabkan aku xley tido, aku x tido2 la sampai sekarang...adehhhh...

aku pon xtawu la ye kenape aku x boley nak tido.. da cube berangan2, kire kamben kambing biri2..kire ayam katek..kire gajah depan mate..kire kuman di seberang lautan -cewaaahhh- tapi tulah...x dapat2 jugak melelapkan mate aku yg da layu nie...aku pon x paham...

nak kate aku nie banyak pikir...xtawu la pulak ape benda yang aku dok pikir2 tu...nak kate aku x pikir ape2, memang aku x suke pon pikir ape2...tapi nape aku x boley nak tido2 nie...hukkk...sebab aku minom nescafe ke...?? ade kaitan ke..?? sebelom2 nie, aku ade minom gak...boley je tido...hurmmmm...musykil2...

keee...sebab aku nak keluar jap ag nie...mungkin la kot...eksaited excited siket ase nye...nak jumpe kawan baru...selalu tegur2 kat fb je...pena jumpe skali, tapi x bercakap mase tu...sebab belom kenal sgt... tehehehehe...

CURANG..??? heyppp...!! mane ade curang.... xkan ngan pompuan aka gegurl pon kire curang jugak kannnn.... kawan nie bukan lelaki okeyh... dy nie sebenarnye kawan encheq mentibang nie haaa... saye xde curang2 yeeee... wekkkk...xmao caye sudaaaa~!!

:: ceni la agak nye ghope aku ::

:: sebelom tido ::

alopz~!!
tajok je sebelom tido, tapi bukan nk cakap pon kena wat ape sebelom tido...
kenape title sebelom tido? sebab nyeee...jap ag nak tido, so..sebelom tido la kannn...hehehehe

nak kasi tawu...ape yang cik am'senget nie suke wat...cik am'senget da tawu dah dy suke wat ape...tehehehehe
-asek gelak je kannn- suke lah!
emmm..ape yg cik am'senget suke wat nie da jadi rutin seharian kot...hari2 celik mate, tue je la wat sampai pejam mate...nak tawu x ape..?? sile bace....

  • celik mate, on lappy...maseh mamai..tunggu loading...enter password: ******* 
  • bukak google chrome, g kt website ***jaring, pastu log in id n password **** -baru ley on9-
  • on skype -encheq mentibang x on9 ag-
  • bukak rockmelt, on fb...usha2 status org...mane yg cambest, boley la komen2 n like
  • g kat google chrome, log in tagged..approve fren, bace meset, beli pet, bagi luv kt encheq mentibang..log out
  • log in encheq mentibang punye tagged..beli pet...log out
  • bukak youtube pulak...ulang2 tengok Maharaja Lawak: jozan n sepah je yg suke tengok..
  • maseh ber-utiup...bkn i-tiup...usha2 MTV britney, k-pop, j-lo...yg ade dance2 lah yg penting...
  • last skali, merepek sikit2 kt blog, pastu blogwalking...
  • sambil2 meset kt fb ngan encheq mentibang...pastu tidoq...zzzzzz
sebelom tido, usha nie dulu...tihehehehehe~

Tuesday, June 14, 2011

:: merepek ::

hye2...nak ngadu nie...lately mentibang saye busy sangat2...dapat meset pon kejap2 je...pastu, engat malam dapat la gayut lame2, pon x dapat jugak..sebab mentibang saye kena bangun awal pagi esok nye...saye cedey.. kat cnie je la tempat saye berteman...saye xde kawan..betol, saye x tipu... kawan2 saye, google chrome, rockmelt ngn firefox...tue je la...pastu on skype, men game sowg2...ag satu yg teman saye, encheq beruang...name dy choco...rumet saye yg bagi...naseb baek saye bagi encheq beruang nie ekot saye, kalo x mesti saye dok sowg2 je kannn...mane rumet saye? rumet saye da grad dh...skrg wat master kt UTP..dy pandai..saye x...saye kurang pandai dan malas...betol...saye malas...saye malas la wat bnda yg saye malas nk wat...kalo ade benda yg saye suke wat, saye rajen la..contohnye, tido..saye suke tido...bukan susah pon kan...sume owg pon suke tido jugak kannnn...ag, saye suke...emmm...sukeeee...suke..sukeee..sukee...saye pon xtaw ape yg saye suke...nanti bile saye da taw ape saye suke wat, saye btaw la ye... k la, saye nak p basoh baju..tadi nak basoh, ramai org laaaa...bukan saye malas ye...wekkkk...chaw~

:: saye kawan choco ::

:: saye dedicate lagu nie utk awak ::

There i was again tonight
Forcing laughter, faking smiles
Same old tired, lonely place

Walls of insincerity
Shifting eyes and vacancy
Vanished when i saw ur face

All i can say is it was enchanting to meet u

Your eyes whispered "Have we met?"
Across the room ur silhouette
Starts to make its way to me
The playful conversation starts
Counter all ur quick remarks
Like passing notes in secrecy

And it was enchanting to meet u
All i can say is i was enchanted to meet u

This night is sparkling, don't u let it go
I'm wonderstruck, blushing all the way home
I'll spend forever wondering if u knew
I was enchanted to meet u

The lingering question kept me up
2 AM, who do u love?
I wonder 'til i'm wide awake
And now i'm pacing back and forth
Wishing u were at my door
I'd open up n u would say
It was enchanting to meet u
All i know is i was enchanted to meet u

This night is sparkling, don't u let it go
I'm wonder-struck, blushing all the way home
I'll spend forever wondering if u knew
This night is flawless, don't u let it go
I'm wonderstruck, dancing around all alone
I'll spend forever wondering if u knew
I was enchanted to meet u

This is me praying that
This was the very first page
Not where the story line ends
My thoughts will echo ur name
Until i see u again
These are the words i held back
As i was leaving to soon
I was enchanted to meet u

Please don't be in love with someone elsa
Please don't have somebody waiting on u
Please don't be in love with someone else
Please don't have somebody waiting on u

This night is sparkling, don't u let it go
I'm wonder-struck, blushing all the way home
I'll spend forever wondering if u knew
This night is flawless, don't u let it go
I'm wonder-struck, dancing around all alone
I'll spend forever wondering if u knew
I was enchanted to meet u

Please don't be in love with someone else
Please don't have somebody waiting on u

TAYLOR SWIFT - ENCHANTED




:: rindu mentibang saye ::


Sunday, June 12, 2011

.:: kanak-kanak riang ::.

holla~~ baru balek dari uma akak aku kat seremban nun... so, sekarang memerap kat bilek saje... FB-ing, skype sowg2, men game dan len2..hah! gile busan life aku..adehhh... -__-!

tapi xpe..sbb past few days idop aku xde la busan sangat...melayan kerenah anak2 buah aku yg macam2 peel. dengan yg sulung nye xnk mengalah, yg ank kedua pulak xley diusik, anak ketiga lak suke mengusik n yg bongsu xtaw ag cemane sebab baru 5 bulan lebih sikit...

nie la anak2 akak aku....
:: muhammad akmal syafiq ::
 nie muhammad akmal syafiq @ syafiq. umo dy 5 taon (22/03/2006). dy nie kadang2 baek, tp kadang2 susah nk handle. bagi dy, mainan/barang org laen kna share ngn dy, tp dy punye xley share ngn org..haih. kalo nak pujuk dy, or nk dy wat sumtin, ckp je benda yg dy nak..nt dy wat la... he'll do anything to get things he want..n dy akan tuntut.. kami, makcik2 dy mmg suke kna kan dy...miahahahaha! sbb dy byk cakap n annoying! seriyes~~



:: muhammad adam syahmi ::
nie pulak muhammad adam syahmi @ adam. muke dy memang macam sedey2 ckt..hehe..tp dy nie funny.. dy dok sowg2 pon xpe. suke berangan (tiru cartoon character) kalo tgk tb, dy dah tawu dh ape jadi kt cite (katun) tu, n dy tiru la ape katun tu wat.. if pegi mall, lepas kan dy pon xpe, dy cakap je ngn sape2..n akan tnye "mane papa?" pastu lari2..(tp kitorang xde la lepaskan dy, tmpt yg xde org je..bahaye kot kannn... peramah la jugak..dgn org yg x knal pon boley berbual..especially ngn makcik2..slumber je dy nie..



:: muhammad aqil syafi ::

nie name dy muhammad aqil syafi @ aqil. dalam empat2 org, dy nie la paling mengade-ngade manja skali. naseb baek la ko comel~! dy nie mmg comot comel n suke wat muke comel...ade ke? aqil nie suke kaco adam..n wat adam marah..bile adam marah, adam tumbuk aqil..syafiq nampak, syafiq pukul adam..sbb syafiq bekap aqil...huru hara kate kao! dah dua2 nanges..ngn bby arif pon nangis...adehhh...penin makcik...cemane la mama dy ley handle kann...gile hebat..! hehehehe. habit aqil yg comot comel nie, dy ske men cak2 boo..sumpah comel! hahahaha...suke betol tgk dy sengih2... mase kecik2 dlu, dy x ske sgt ngn org..nk kepit je ngn mama papa dy...da besa ckt nie, baru la nk ekot owg... nk jage aqil nie x susah, tp jgn ade mama/papa dy laaa...kalo x, penyakit mengade-ngade manja dy datang...tym tu sumpah susah nk handle~!



:: muhammad arif syamil::


last sekali wat mase nie, muhammad arif syamil @ arif.. dy nie kalo nanges, x macam nanges..macam nga nyanyi...haha..sbb tu bile dy nanges, aku boley biar jeee.. sumpah kejam! nak jage arif nie pon boley tahan senang gak la...acah2 je dy, wat muke sikit2..pastu dy gelak laaa..dy nk owg men ngn dy jeee..x pegang pon xpe..kalo asek nk kna dukung jeee, sumpah penat! kalo nak tido kan dy pon senang...pas bg susu, buaikan je laaa.. kompem tido...hehehe.



:: imam muda wannabe ::

:: mood baek ::

:: aqil suke wat muke ::
:: mak budak ::

Friday, June 10, 2011

.:: nape macam jaoh~~ ::.

tskkkk...aku ase macam nak abeh dah... tinggal ag beberape minggu je ag nie... pastu tengok2, kna sambong ag daaaa... adehhh... tawu x perasan perasaan aku sekarang nie cemane.... macam kena pakse abeh kan nasik bile dah kenyang... xnak abehkan, sayang pulak..membazir kate nye... nak abehkan, nak termuntah dah nie... cane...???

aku ade cakap kat adek aku..boley x aku xnak sambong...aku x suke... nak tawu x ape dy cakap... huk...
kenape nak larikan diri bile x suke sesuatu..? kenapa nak berenti bile dah nak sampai garisan penamat...? senyum dan harung sajeeee~~

okeee adek...kao laen laaaa...macam x knal pulak akak ko nie cemane kannn... I HATE CHALLENGE! aku nie kan rilek2..santai2..sempoi2 jeeee... bile nga jalan2, tibe2 ade batu kat depan..aku stuck kat batu tu kot...ngehehehehe... so, sekarang nie aku STUCK! walaopon batu tu sekecik kecik alam..ade ke..?

dah nak sampai garisan penamat kate kao...?!
memang la da nak sampai garisan penamat, tapi tibe2 je garisan penamat tue da jaoh dah... sape pedajal p alehkan...memang nak kena sepuk! boleh dikatekan macam dah x nampak dah garisan penamat tu...huk.. trek yang lurus, da jadi bengkok sikit..pastu nie kengkang bengkak bengkang bengkok teros!

pastu ngat nak balek jb la hari jumaat nie (esok)..nk bincang2 ke..cane kannn....tibe2 pukul 10.59 pagi tadi, nset berbunyi....
caller: weyhhh...bangon laaaa...dah tengahariiiii.....
aku: (mamai2, tengok jam...ekk eleyhhh..baru kul 1o.59..tengahari la sangat....)
      : haaaaa... knapeee?
caller: balek jb ke minggu nie?
aku: plan nak balek la..ngan pe'ah esok. kenape? (x abeh2 ngan kenape)
caller: anak i, cidut..masok wad..kalau masok wad, biase 3 hari.. masok hari nie.. so, kames jumaat sabtu. 
aku: pastu kenape?
caller: masalahnye...sabtu nanny budak2 nie xde..ade anugerah kenduri.. bapak nye pulak ade ceramah.. xde sape la yg tengok2 kan budak2 tu...
aku: owhhh...
caller: tolong ea... ajak pe'ah skali.
aku: haaaa... ye laaa. esok tengahari la i dtg ye ngn pe'ah.
caller: okeee.. thnxz nyah! daaaa~

kan da x jadi balek jb... tapi xpe lah.. baby sitting pon oke gak kannn... rindu pulak kat budak2 tu...
:: cidi, cidan, cidut, cidek ::

Thursday, June 9, 2011

.:: basikal ::.

:: kami menang beskal ::
hehehe... pix nie amek kt taman botani, putrajaya... mase nie encheq CHENTA dtg dari melaka, uma pakcik dy.. dah lame x date berdua kannn.. slalu jmpe pon ade adek2..heee...alang2 da ade kt melaka, ape salah twos dtg KL, ye x...

:: tym makan pon ley tido kannn ::
encheq CHENTA sampai bangi kul 123o, amek cik COMEL kt hostel pastu ktowg p alamanda..beli tiket wayang..tgk cte Fast 5...skali cite kul 6 daaa... agak lame ye nk tunggu kul 6 sebab mase tu baru kul 1 kot... cite len sume selling fast n sold out..yg tinggal pon cite x best saje..hehe... so, pas beli tiket, kitowg pn pegi la lunch dlu..lame nye x makan same2...rindu pule.. =p

lepas lunch,  baru la pegi taman botani nie...3 kali gak la pusing sbb x engat simpang mane..hehehehe... mule2 jalan2 je, skali nampak ade kapel men beskal...heee...ktowg pon sewa la beskal jugak... cik COMEL gayat okeh nk bawak beskal, ag2 tym turun bukit...sumpah menjerit! tp sukeeee..encheq CHENTA sabar je tunggu cik COMEL..heee... jalan2..pusing2 taman..amek2 gambar...sumpah seronok! =p
:: tiket men beskal ::








:: muke nk kerek ::
agak2 da nk kul 6, ktowg pulang la beskal tu..kang lambat pulak nk tgk muvi kannn... pas beli popcorn, p la masok nk tgk muvi, tym nk koyak tiket tu, boley pulak dy nk tgk ic...ape muke kami nie nmpk sgt muke dak skola ke..?? mmg menyirap gak la mase tu...at least kalo nk tgk ic pon, mnx la tym beli tiket..nie da beli kot, mkne nye dah 18++ la..babi babeng betol! naseb la xde nk spoil kan mood aku sangat...kalo x, cyan encheq CHENTA sayeee....

:: tiket wayang ::









Friday, June 3, 2011

.:: rindu laaaaaa.... ::.

woahhhh..!! hebad x... dah 3 hari x makan, mlm nie br dpt nasi.... giler tahan perot aku nie... Alhamdulillah x kna gastrik...hehehehe... ape lah berat sangat b*nt*t aku nie nk bergerak...nk mnd pon malas... tunggu nk terkucil sangat2 baru la p mnd skali...hehehe...burok perangai!

emmm...minggu nie x p klaz ag...x suke la ngadap mak tiri aka evil witch tu! sumpah x suke! kalo la ade pilihan utk xya menghambek subjek tersebot, mmg sumpah xnk amek! hahahaha... tp nk wat cane kan..nk xnk kna amek gak...sadis btol... yalaaa2...amek la nie... da amek nie, xnk p klaz la...boley kan...boley laaaa~~ huk!

owhhhh~!! utk mlm yg ke bape kali ntah..x dpt tdo dgn lena nye...wuuu...sbb pwot lapa, ye la... ag 1, sbb WINDU encheq CHENTAAA~~~ lame dh x dgr sore dy sblom tdo...kalo call nie, sumpah gayut sampai kedit abeh ag...ngehehehe... harap kan skype nie je laaa...tu pon kalo tenet x jelez...kalo tenet jelez, dah x dpt date la jwb nye...tgu tenet chillex dulu...huk...sebok la tenet nie...merosak rumah tangga org sajeeee....

tyme nga type2 nie, encheq chenta xde...jalan2 ngan family dy... -jalan2 ke...?- anggap je la centu ye...hehehehe... sementara tunggu encheq chenta nie balek n on9, marilah men game dulu...mengisi mase2 yang ade...x baek membuang mase, membazir... =p