Sunday, July 3, 2011

:: yeay~!!! dah hari AHAD~!!! ::

Selamat tengahari... hari nie lambat sikit online..bekpas breakfast dulu tadi..hehehe..roti canai 2 keping + milo ais... TERBAEKKK~!!! 

Ohhh ye..kenapa suka hari nie hari ahad..?? Mesti la suka..mau nye tak.. Sebab esok kan isnin.. Bila hari isnin, Si Dia dah balik rumah. Dapat la date kannn..rindu rinduan dah nie..

:: i luv this face ::
Kitorang punye date, takde la date jumpa2 kat taman bunga tu. Kitorang date online je..date kat Skype..tue je la yang mampu.. Nak jumpa, masih jauh dan banyak halangan lain. Dapat date kat Skype pun dah bersyukur. Sekurang-kurangnya, dapat la tengok wajah si jantung hati pengarang jantung nie.

:: Si Dia ketika berwajah serius ::

Kalau nak ikut kan puas ke tak, memang la tak, kannn. Tapi, tak apalah. Dapat tengok muka pun dah terubat rindu nie. -better than nothing- Sebab tu lah nak sangat sangat Si Dia nie cepat cepat balik rumah. Kat rumah pakcik Si Dia nie, takde internet. Tak dapat lah nak date. Tu yang meroyan! Dapat SMS je. Nak call, tak banyak kredit pulak. Maklum lah, kerjaya sebagai student lagi. Kadang kadang call jugak la guna phone rumah..hehe.

Ok lah, nak kena masak untuk lunch nie. Sambung lagi, bai.

No comments:

Post a Comment