Tuesday, December 13, 2011

:: berita gembira ::

Alhamdulillah~~
sangat suka dan sangat lapang ini dada
lepas sudah satu bala
bala lah bagi student macam aku nie
aku sangat tak suka presentation
darah gemuruh bukan main..sebelum present la
bila masa present tu, bukan main banyak cakap sampai terlebih masa..pehal ntah
sangat bernasib baik bila apa yang aku nak cakap, semua aku dah keluarkan
terima kasih kepada group member yang buat slide...hahaha..aku tinggal present je
walaupun tak suka, tapi tak apa. =)


lepas nie tinggal buat pasal tokoh management pulak
info semua dah ada..tinggal nak combine
next week submit
yang paling best
xde presentation~~ suka!!


lagi satu berita gembira...
aku punya carry mark untuk killer paper sangat banyak
bagi aku banyak la, sebab nie repeat paper aku
dari zero, tak tau apa-apa..aku boleh dapat banyak nie
banyak mana? biarlah aku je yang tau...tak nak riak...hahahaha
mekaseh banyak2 kat lecturer aku yang ajar kasi anak murid faham
aku sangat faham ini subjek...suka!


so, lepas nie aku tinggal nak settle kan pasal LI 
macam nak buat kat johor
family aku suruh buat kat johor
encheq chenta pun mintak aku buat kat johor
aku pun nak buat kat johor
majoriti suruh buat kat johor kannn...hehehehe
so, kat johor lah aku buat LI~~ suka!!

p/s: LI tu Latihan Industri aka praktikal

:: duhhhhhh~!!! ::

ok, aku bengang!
tak taw pehal, tapi mata aku xley nak lelap...hukkk
pehal la seyhhhh...
mengantuk, tapi xley nak lena...duhhhh~!!!
sebab aku minum nescafe tarek ke ekk smlm....
ke sebab aku nebes nervous nak present jap ag nie...
ke sebab rumet aku wat esemen men tekan2 kibod kuat sangat tah...
ke sebab aku geram celcom xley send message....
ke sebab xde yelo aku nak pelok... =(
ke sebab aku rindu encheq chenta sangattttt2...
ke sebab aku lapar....
aihhhh~!!! yg penting, aku TAK BOLEH TIDO!
grrrrrr!!!!!

Tuesday, December 6, 2011

:: selamat hari lahir sayang ::

hari nie besday encheq chentaaa~~ 
taon nie x dpt celebrate...jaooo.. ='(
minggu nie nk blk johor...hope dpt la date..walau sekejap...

for the one i love

on your birthday
i want u to know that
you're my closest friend
and you're more important to me
than i could say

after all this time
i want u to know that
you're still the one i enjoy hang with...
...to make plans...
...to talk things over...
...to share thoughts...

you're still the one i think about all day
the one i want to be with every day
and, on your birthday
i want you to know that
you're still the one who is everything i could ever want
and will always be the one i love
with all my heart and soul


HAPPY BIRTHDAY MOHAMAD FAREEZ ROSLI