Saturday, June 18, 2011

:: jalan jalan ngan kawan baru ::

hye..hye..hye...

da lame nk apdet update entri nie..tapi tersimpan kat dalam draf je...sebab nak mengedit gambar tu kurang rajen...hehehehe...

hari rabu lepas kan pergi jalan2... lihat sini...so, ini lah cerita tersebut...heheng~

lepas je post entri tu, saye pon siap-siap la nak keluar, sebab da janji ngan kawan (name dia ame) jumpe kat midvalley pukul 12.. dari sini nak ke midvalley kena tunggu bas, pastu p KTM.. sume skali mengambil mase lebih kurang 1 jam lebih sikit..

dah naek bas, naek tren..kite sampai mid kul 12 lebih..ame mesej, cakap lambat sikit.. ok, xpe..berangan2 jap dalam toilet..pompuan, biase lah kannn.. dah berangan2 tu, ame x sampe2 ag..tunggu la kat kusi kerusi tepi2 tu..

mase tunggu tu, nampak la sorang awek nie lalu..(x tahan pompuan usha pompuan gak)..rase2 macam ame..(x bape nak cam sebab selalu tengok dalam fb je..hehe)..pastu dapat mesej, ame cakap dah sampai..punye lah laju ame nie jalan..x toleh kiri kanan pon..kite pon follow lah dari belakang..x terkejar..ame teros masok toilet..hahaha..tunggu je la dalam toilet nun...ame pon keluar...jeng jeng jeng....

naseb baek ame cam saye..heee...pas kuar toilet, kami pon naek la atas..nak tengok muvi..sepanjang jalan pot pet pot pet je mulot kami nie..baru je kenal pade hal..masing2 banyak cakap..hehehe...dah sampai atas, tengok la cite ape ade..last2 kami decide tengok cite KL Gengster.. pas beli tiket, ade mase sejam ag sebelom muvi start..masing2 lom lunch ag, so yg terdekat dan mudah adalah mekdi McD..so, mekdi lah menjadi santapan tengahari kami..makan2 pon dok gelak2 ag..usha2 orang...hahaha...lawak betol...

bile nombor bilik kami dah nyala, kami masok la...sejuk mak aihhh...hujan lebat lak mase tu..pastu, tengok2 ramai pulak budak2 sekolah...x puas agak nye berjalan tym cuti hari tu.. cite KL Gengster memang seronok..x rugi la tengok..tapi yang menyebabkan kami geram tu, ade la orang2 kat belakang kami yang xde kesedaran fizik sivik..dok tendang2 kusi kerusi kami...memang minom sirap menyirap lah..dah baling2 pop corn pon x jalan jugak..hampesss sungguh!

lepas tengok muvi, p makan eskem aiskrim..Gelato Fruity...
:: muke gembire makan eskem ::



pas makan eskem, jalan2...
:: melaram ngan spek pinjam ::
:: model FOS tak berbayar ::

:: buang mase seketika ::
pastu ame ajak makan Tako Tao...jakun jap...hehehehe...
:: dapat Tako Tao, x toleh kiri kanan dah ::
pas makan, kami pon balek... SERONOK~!!! ade mase kite date lagi ye ame...laen kali ajak encheq mentibang ngan pRince cHarming pulak... heeeee....

sekian.

No comments:

Post a Comment