Tuesday, December 13, 2011

:: berita gembira ::

Alhamdulillah~~
sangat suka dan sangat lapang ini dada
lepas sudah satu bala
bala lah bagi student macam aku nie
aku sangat tak suka presentation
darah gemuruh bukan main..sebelum present la
bila masa present tu, bukan main banyak cakap sampai terlebih masa..pehal ntah
sangat bernasib baik bila apa yang aku nak cakap, semua aku dah keluarkan
terima kasih kepada group member yang buat slide...hahaha..aku tinggal present je
walaupun tak suka, tapi tak apa. =)


lepas nie tinggal buat pasal tokoh management pulak
info semua dah ada..tinggal nak combine
next week submit
yang paling best
xde presentation~~ suka!!


lagi satu berita gembira...
aku punya carry mark untuk killer paper sangat banyak
bagi aku banyak la, sebab nie repeat paper aku
dari zero, tak tau apa-apa..aku boleh dapat banyak nie
banyak mana? biarlah aku je yang tau...tak nak riak...hahahaha
mekaseh banyak2 kat lecturer aku yang ajar kasi anak murid faham
aku sangat faham ini subjek...suka!


so, lepas nie aku tinggal nak settle kan pasal LI 
macam nak buat kat johor
family aku suruh buat kat johor
encheq chenta pun mintak aku buat kat johor
aku pun nak buat kat johor
majoriti suruh buat kat johor kannn...hehehehe
so, kat johor lah aku buat LI~~ suka!!

p/s: LI tu Latihan Industri aka praktikal

No comments:

Post a Comment